0

Your Cart

You have no items in your shopping cart.

Levering

We hebben een goede kennis van verzendroutes en kiezen het handige verzendpad waardoor de levering sneller verloopt. Gezien de verre verzending, bieden wij 6 verzendwijzen aan: DHL, FedEx, UPS, TNT, EMS en Air Mail.

Voordat uw bestelling wordt verzonden, moeten we uw bestelling verwerken en al uw artikelen aan strenge kwaliteitscontroles onderwerpen. Hierdoor is de totale levertijd anders dan alleen de verzendtijd.

 

Totale levertijd = Levertijd + Verwerkingstijd

 

Het duurt ongeveer enkele werkdagen voordat het pakket van onze faciliteiten naar uw bestemming reist. De dikste levertijd is 7 dagen. de exacte levertijd is gebaseerd op de standaard van de rederij (DHL, FedEx, UPS, TNT, EMS, Airmail) en de door u gekozen verzendmethode.

Wij bieden snelle verzending. Zodra uw bestelling is verzonden, ontvangt u een e-mail waarin wordt bevestigd dat uw goederen onderweg zijn, inclusief een trackinglink. Laat ons uw juiste adres en geldig telefoonnummer achter! Elk verlies veroorzaakt door het onjuiste adres van de ontvanger of het verkeerde contactnummer staat op de rekening van de klant.

Leveringen zijn afhankelijk van de voorraad. Als we een probleem hebben met je bestelling, zoals het niet beschikbaar zijn van een artikel, zullen we je bellen. Als u niet beschikbaar bent, sturen we u een e-mail waarin staat welke actie we ondernemen. Bij sommige van onze leveringsmethoden kunt u uw zending volledig traceren vanaf de verzending totdat deze door u is afgeleverd en ondertekend. We gebruiken een aantal vervoerders om de levering aan u te waarborgen. Onze kosten voor u dekken alle verzendkosten, verpakking en verzekering tot aan de waarde van de goederen die u koopt.

 

Verzendtijd Methode:

Standaard verzending: regio inclusief Australië, Verenigde Staten, Canada, Verenigd Koninkrijk met 7-10 werkdagen.

Frankrijk, Spanje, Duitsland, Nederland, Oekraïne, Japan, België, Denemarken, Finland, Ierland, Noorwegen, Portugal, Zweden, Zwitserland met 7-15 werkdagen.

Brazilië, Rusland, Italië, Argentinië, Chili, Mexico met 20-25 werkdagen.

Alle andere landen met 7-25 werkdagen.

 

Verwerkingstijd

1-3 werkdagen (voor sommige producten duurt het 5 werkdagen).


Wat als u afwezig bent wanneer uw bestelling aankomt?

Als je weg bent wanneer het pakket aankomt, zal je postbode of koerier een kaart achterlaten waarop staat waar je je discreet verpakte bestelling kunt ophalen.

Als je pakket naar het dichtstbijzijnde bezorgkantoor wordt gebracht, moet je je pakket gaan ophalen.

Als uw pakket naar het dichtstbijzijnde koeriersdepot wordt gebracht, kunt u het ophalen of laten bezorgen.

 

Wat moet ik doen als je bestelling niet aankomt op het juiste moment?

Als uw levering meer dan 4 werkdagen te laat is, neem dan contact met ons op.

 

Waar levert blazersnieuw.com aan?

blazersnieuw.com levert aan vele landen, zoals

Nieuw-Zeeland, België, Brazilië, Bulgarije, Canada, Denemarken, Finland, Frankrijk, Duitsland, Griekenland, Hongarije, Japan, Maleisië, Nederland, Noorwegen, Polen, Zuid-Afrika, Spanje, Zweden, Zwitserland, Turkije, Verenigd Koninkrijk, Verenigde Staten vele anderen!

 

Volg je bestelling

We werken samen met een aantal gerenommeerde rederijen voor de bestemmingen die we bedienen, waaronder DHL, TNT, UPS, FeDEX, EMS, AirMail enzovoort. Wanneer de bestelling wordt verzonden, sturen we u het tracknummer zodat u de status kunt volgen.

1. Ga naar de logistieke website om de nieuwste verzendinformatie te bekijken. Omdat de webinformatie traag wordt bijgewerkt, wordt de informatie soms niet weergegeven, dus wacht alstublieft een paar dagen geduld.

2. Soms heeft de levertijd wat vertraging, neem dan contact met ons op om de tijd van de goederen te verlengen, bedankt voor uw begrip en geduld bij het wachten!

 

Hier zijn de links naar alle bezorgbedrijven die we gebruiken, zodat u uw bestelling kunt volgen:

DHL: http://www.dhl.com/en.html

UPS: http://www.ups.com/tracking/tracking.html

TNT: http://www.tnt.com/portal/location/en.html

FedEx: http://www.fedex.com/us/track/

Adviserenhttp://www.17track.net/en/