0

Your Cart

You have no items in your shopping cart.

Veel Gestelde Vragen

V: Hoe kan ik op uw site vinden wat ik zoek?

A: Als u iets specifieks zoekt op blazersnieuw.com, probeer dan uw zoektermen in te voeren in het zoekvak in de navigatiebalk rechtsboven. Zoekvakken bevinden zich op bijna elke pagina van onze online winkel. Voer eenvoudig de naam in van het product dat u zoekt, of voer het artikelnummer in en klik op het pictogram "Zoeken" aan de rechterkant. Als je niet helemaal zeker weet wat je zoekt en veel sexy mogelijkheden wilt zien, probeer dan te browsen door op de categorieën onder het zoekvak te klikken. Terwijl u op onze hoofdcategorieën klikt, verschijnen er subcategorieën onder elke sectie. Als u een item vindt dat u interesseert, klikt u op de titel of afbeelding van het item om de detailpagina te zien. Hier vindt u meer informatie over het artikel, inclusief prijs, kleur en maat.

V: Hoe maak ik een account aan?

A: Gebruik de "Registreren" link bovenaan in het midden van onze website.
Volg daarna gewoon de instructies om het instellen van uw account te voltooien. Uw gegevens worden nooit aan een ander bedrijf verkocht en worden volledig privé gehouden.

V: Zijn mijn persoonlijke gegevens veilig?

A: blazersnieuw.com gelooft in het bieden van een veilige winkelervaring voor alle klanten met strikte en effectieve beveiligingsmaatregelen op onze site. Het is ons beleid om geen privé-informatie, zoals uw naam, creditcardnummer of adres, aan derden te verkopen of anderszins uit te wisselen. We gebruiken VeriSign SSL om uw creditcardgegevens te verwerken.

V: Accepteert blazersnieuw.com creditcards en pinpassen?

A: We accepteren Visa, MasterCard, American Express, Discover-creditcards en betaalpassen. Selecteer welke van deze u wilt gebruiken en voer vervolgens het creditcardnummer, de vervaldatum en de CVV-code in. Het invoeren van uw creditcardgegevens op onze site is volkomen veilig. Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie.

V: Hoe weet ik of mijn bestelling is geplaatst?

A: Zodra uw bestelling is geplaatst, ontvangt u een orderbevestiging per e-mail.

V: Kan ik mijn bestelling wijzigen, een artikel toevoegen of een adrescorrectie aanbrengen?

A: Neem contact op met onze klantenservice. Als uw bestelling echter al is verzonden, komt uw bestelling bij ons terug als onbestelbaar. Zorg ervoor dat alle informatie correct is voordat u uw bestelling plaatst.

Vraag: Krijg ik een e-mail met mijn trackingnummer zodra mijn bestelling is verzonden?

A: Ja, u ontvangt uw trackingnummer per e-mail zodra de bestelling is goedgekeurd voor verzending, een trackingnummer is toegewezen en voor verzending aan het magazijn is overhandigd. Let op: hoewel uw bestelling is gemarkeerd als verzonden en u deze e-mailbevestiging ontvangt, kan het 48-72 uur duren voordat trackinginformatie beschikbaar is.

V: Wat moet ik doen als het artikel dat ik heb gekocht niet past?

A: Als u niet tevreden bent met de pasvorm van uw artikel, kunt u het retourneren of ruilen. Alle retourzendingen moeten hun originele verpakking en labels bevatten. Klanten zijn echter verantwoordelijk voor de retourzending en ervoor te zorgen dat de artikelen naar ons worden teruggestuurd. Voor meer informatie kunt u ons volledige retourbeleid lezen.

V: Hoe kan ik iets retourneren?

A: Als u een retourzending wilt doen, stuur dan het artikel of de artikelen terug met een kopie van de factuur en een retourautorisatieformulier. Retourzendingen kunnen gestuurd worden naar het adres vermeld bovenaan de factuur. Zie ons retour- / ruilbeleid voor meer informatie.